Editură Buzău

August 24th, 2014 @ // Nu sunt comentarii

Editura Sfântul Ioan oferă posibilitatea publicării de carte și revistă în tiraje mici, rapid, cu asigurare gratuită de ISBN sau ISSN (pentru reviste) şi Descrierea CIP a Bibliotecii Naționale.

Termenele de execuţie sunt rapide – în medie 15-20 zile lucrătoare pentru ediţiile de carte în format clasic, pe suport de hârtie (timpul necesar obţinerii Descrierii CIP de la Biblioteca Naţională este de 10 zile lucrătoare), sau 3-5 zile pentru ebook – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale (200 RON) sau pe suport CD / DVD (300 RON – vedeţi mai jos oferta).

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi sau reviste folosind calculatorul de preţuri.

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 9 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 40 exemplare. Cost: 300 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD (4 exemplare, alte 4 exemplare fiind livrate în plic).

Lucrarea de publicat se transmite prin email, ca atașament, împreună cu adresa de livrare și un număr de telefon, precizând tipul publicării (pe CD, online sau tipărită).

Editură Buzău
5 (100%) 10 votes

Category : Editare Carte / Editură Buzău / Publicare Carte